KAJ-KSA-Vostert

Pinksterfeesten 2018

40 jaar Pinksterfeesten: het gezelligste weekend bij ons op de Vostert.

Vrijdag 18 mei, 20 uur: kienavond
Onze kienavond is ieder jaar een opener van formaat: spanning en sfeer is troef en als toetje: ook nu weer mooie prijzen te winnen.

Zaterdag 19 mei, 14 uur: SPELEWEI
Onze speelnamiddag voor kinds van 6- en jeugd tot 16 jaar is een ware tienkamp. Voor 1 euro kan je deelnemen, verzekering en drankje inbegrepen. Ook ouders kunnen deze namiddag bij ons van een kopje koffie genieten. De opbrengst is bestemd voor de kinderen- kankerpatiëntjes die in het UZ te Leuven strijd leveren om de genezen.

Zaterdag 19 mei, 20.00 uur: Kajottersquiz
Ploegen van 3 tot 5 personen kunnen inschrijven voor een stevige avond “breinbreken”. Inschrijven (€20 per ploeg) via: leiding@kajvostert.be

Zondag 20 mei, vanaf 12.00 uur:
Onze rommelmarkt op zondag is - zeker weten – de gezelligste markt uit onze regio: Vlaamse kermis, springkasteel, gezellig terras, één brok familieplezier! Als je wil deelnemen (gratis) met een eigen standje: gewoon doen. doe mee… en belééf een heerlijke namiddag fonkelende ogen, grijpgrage vingertjes, verwonderde gezichten en gezellige verhalen… dit is puur genieten… Met Pinksterfeesten is de Vostert op haar best en wordt het Pinksterweekend één groot familiefeest.

Wij zijn blij als u er dit jaar (ook) weer bij bent!